Natuur en kinderen.

In een natuuristiche plek, (zelfbedacht woord) word ik heel blij! dan is het zo mooi! en…… IEUW! ER IS EEN SLAK!
Ja.. ik vind natuur wel heel mooi, maar sommige kinderen vinden het natuur vies. Net zoals bij insecten, aarde, planten maar nou ja.. ze vinden insecten het meest vies. ‘Hehehe IEUW!’ zeggen ze dan.

 

Misschien is dat omdat we nu met computer, telefoons en schermen groeien. Misschien is dat niet zo, maar, het kan…
DRIE TWEE ERDOGAN ERDOGAN ERDOGAN pfffff HAHAHAHAHAH (sorry ik kon het niet helpen ik dacht aan kan en Erdogan! hahahaha)  nou ja, zelfs ik ben soms bang voor insecten (het meest bij muggen maar dat snap je wel.. IEDEREEN HAAT MUGGENBULTEN!!!)

Maar eigenlijk zegt de ‘wetenschap’ (of iets anders geen idee) dat de aarde (niet de aarde waar wij wonen mar de grons grons gronster de grond)  eigenlijk gezond is voor kinderen! En in die zin kwam ik er erg in! (ik ging direct nar de aarde om het op te pikken en te ruiken hehehe 🙂

Maar ik vind het raar… waarom zijn sommige kinderen nou zo bang voor insecten, dat ze er EXPRES!!! EROP GAAT STAPEN TAAAAAAAAAH!! RATSIE RATSIE RATSIE WAAAAAAH!!! en dat de kinderen ze doden 🙁  ohhoze can you seeeeee de death tears in meeeeee waaaaaaaah

 

 

dit was een kort blogje sorry als ik teveel deze icoontjes gerbruikten ( ) en ik heb soms expres mar en nar gezecht ( maar en naar)

oke 1+1=5  DOEI!

Een reactie op “Natuur en kinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *